Home Furniture Плакати для НУШ: основні види та поради щодо вибору

Плакати для НУШ: основні види та поради щодо вибору

by buma888

Оснащення освітніх установ наочними посібниками включає установку стендів. Тут можна розміщувати постійну чи періодичну інформацію різного типу, використовувати конструкції навчання. Їх оснащують передусім плакатами із тематичними відомостями. Дані види наочних посібників поєднують простоту, дохідливість та зручність використання. Пропонуються плакати для НУШ від перевіреного виробника.

Види плакатів

Існує кілька варіантів наочних посібників, які використовуються для обладнання кабінетів НУШ. Для них пропонуються стенд на замовлення, які найкраще підходять для розміщення конкретних плакатів. У цьому випадку даний метод навчання буде найзручнішим і результативнішим.

Серед плакатів для НУШ варто виділити:

  1. Інформаційні, де розміщуються різноманітні відомості, необхідні учням. Це можуть бути портрети учнів та вчителів, розклад уроків, повідомлення адміністрації, матеріали для батьків та інші дані.
  2. Пізнавальні та навчальні, де вказуються важливі параметри, потрібні для навчання. Наприклад, у молодших класах це таблиця множення, принципи словотвору та інші факти. Також можуть розміщуватись цікаві відомості, які розширюватимуть кругозір дітей.
  3. Виховні, які навчають правилам поведінки, елементам етикету, спілкуванню з однолітками та людьми старшого віку.

Для всіх цих завдань можна використовувати стенди AVK різного розміру та виду.

Поради щодо вибору

Важливим параметром буде матеріал виготовлення стенду та спосіб розміщення плакатів. Є спеціальні кишеньки з прозорого оргскла, куди розміщуються аркуші формату А4 або А3 із надрукованими текстами, зображеннями. Такий варіант дозволяє швидко змінювати плакати, виготовляти наочну продукцію за допомогою друку на принтері. Цей варіант підходить для інформаційних плакатів.

Для поздоровлень, оформлення свята варто обирати яскраві, святкові плакати, які враховують специфіку заходу, вік дітей, тематику події. Є варіанти наочних посібників, з можливістю кріплення магнітами або звичайними кнопками. Їх застосовують для періодичного оформлення класу чи іншого приміщення.

Якщо потрібна постійна експозиція, яка служитиме певний навчальний період, або весь рік, більш тривалий час, то використовуються плакати з клейовою підкладкою, її можна закріплювати на гладку, рівну поверхню стендів.

You may also like

Leave a Comment